[FAKE_NEWS] Idén elmaradt a Schönherz Mátrix!

Idén először nem volt pénzügyi keret a Schönherz Mátrixra, és a csapatok kreativitása is elfogyott, így a rendezvény elmaradt. Egy meg nem nevezett rendező nyilatkozta lapunknak: “Mivel tavaly minden Mátrix a nyár legnagyobb slágerére épült, nevezetesen a What Does The Fox Say-re, és idén egyetlen igazi sláger sem volt a nyáron, így a Schönherz Mátrixra nem készült egyetlen értékelhető munka sem. Ezért úgy döntöttünk, hogy lefújjuk.”

Aggódnunk viszont nem kell, mert a rendezők egy új meglepetést találtak ki. Az elsötétített toronyban végigfutnak szintről-szintre a szobákban, és egymásután felkapcsolják a villanyt, majd leoltják. Így a Rákóczi-híd töltésén várakozók futófényt fognak látni. Így az idei Qpa megnyitóján először a Schönherz Futófényben gyönyörködhetnek az érdeklődök. “Reméljük, hogy ezzel sikerül hagyományt teremtenünk.” – tette hozzá az Uzcsáp szószólója.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..