Kis Grofó szerint a mérnökök klassz emberek

Gyorsan telik az idő, hiszen már egy hónapja annak, hogy az Egyetemi Napoktól dübörgött az Infopark. Magát a rendezvényt a tömeg és a sorban állás jellemezte eleinte, aztán minden letisztult, és összességében ismét jól érezte magát minden résztvevő.

Mi ezúttal sajnos nem jutottunk el, viszont még jóval a rendezvény előtt elindítottuk egy interjú szervezését egy nagyon speciális fellépővel…

Még mielőtt egyáltalán hirdették volna az Egyetemi Napokat, elkezdett terjeszkedni a Facebookon egy oldal, mely nem sokkal később kvázi mémmé nőtte ki magát.

fb_oldal

Az oldal több mint nyolcszáz kedvelőt gyűjtött össze, majd nem sokkal később a hírfolyamában megjelent az alábbi kép.

10355891_10203654742121228_3634359274318828461_n

“Az erőfeszítések nem voltak hiábavalóak!”

Felkerestük az oldal készítőjét, illetve az Egyetemi Napok szervezőit is, hogy ugyan, hozzunk már össze egy közös képet az oldal készítőjével és Kis Grofóval.
Végül a nagy kavarodásban a szervezők elfeledtek minket, és csak az utolsó pillanatban kaptunk lehetőséget megszervezni a képkészítést és a hozzákapcsolódó rövid interjút.
Kerestünk riportert, fotóst és magát az oldal készítőjét cirka 4 órával a nagy pillanat előtt.

Sajnos azonban nem sikerült mindenkit a művész távozása előtt egy helyre szervezni, így a kép elmaradt, de az interjút gerillatudósítónk, Gazben, elkészítette Kis Grofóval:

– Hogy érezted magad itt az Egyetemi Napokon?

– Valami fantasztikus volt, szuper volt, nagyon jól éreztem magamat.

– Milyen volt egyetemisták előtt fellépni?

– Nagyon nagy meglepetés ért engemet, ahogy vártak itt az emberek.

– Nagy meglepetés ért minket is látva azt, hogy mennyien vannak itt. Hogy fogadtad ezt elsőre, hogy “te jó ég, mennyi ember van itt”?

– Igazából egyfajta feszültség mindig van bennem, aztán mikor megláttam a népséget, aztán még jobban. Aztán mikor a színpadra értem 180 fokot fordultam, mert adták belém az ambíciót.

– Azt tudod-e, hogy egy hatalmas nagy Facebook-kampány kerekedett azért, hogy téged hívjanak ide? Erről mi a véleményed?

– Nagyon-nagyon nagy hálás vagyok azoknak az embereknek, akik akarták, hogy itt legyek, és remélem, hogy jól érezték magukat, aztán még egyszer, ha meghívnak vagy többször akár, nagyon szívesen fogok jönni.

– Még egy bónusz kérdés a végére: mi a véleményed a mérnökökről?

– Valami lenyűgöző, nagyon klassz emberek és további sok sikert kívánok nekik az életben!

egyetemi_napok_req_by_bakimihaly-13

Hogy némi aktualitásról is legyen szó: több hasonló kampány elindult a napokban, mindegyikük tárgya ugyanaz a fellépő. Tényleg mém lett.

corvinus

És tulajdonképpen elindult a harc Kis Grofóért.

bme_vikReméljük valamelyik sikerül, mert maradtak még kérdéseink.

Néhány sablonosabb:
Mióta zenéltek Jollyval együtt?
Mit tartotok az eddigi legjobb koncertélményeteknek?
Kik a példaképeid?

És néhány viccesebb:
A klipjeidben a saját Audi A8-asoddal jársz?
Mit jelent az, hogy No roxa áj?
Az a hír terjed, hogy az édesapád űrhajót szeretne építeni. Mi a véleményed erről?
Végezetül a kedvenc No Roxa Áj feldolgozásaink:

 A fotót köszönjük a Műhely fotósának, Baki Mihálynak. A riportért nagy-nagy köszönet jár Gazder Bence gerillatudósítónknak. Köszönjük Gazben!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..