Mesterpróba, 2015

Tudományos konferencia végzős MSc és elsőéves PhD hallgatóknak Távközlés és infokommunikáció témakörében

2015. május 20.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara hallgatói konferenciát hirdet a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület tudományos bizottsága, az MTA Távközlési Tudományos Bizottsága és az IEEE Hungarian AP/ED/MTT/EMC/ComSoc chapter támogatásával.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy hallgatói konferenciára az infokommunikáció tématerületén. A konferencia célja kettős. Egyrészt a legjobb végzős hallgatók számára fórumot biztosít, ahol a diplomamunkájuk készítése során elért kiemelkedő; eredményeiket be tudják mutatni a szélesebb szakmai közönségnek. Másrészt támogatja a tudományos indíttatású hallgatók első konferencia részvételét. A konferencia tutorial előadásai és a bírálat menete hozzásegíti a hallgatókat a tudományos konferenciák sok esetben formai, technikai – de ezzel együtt tartalmi, minőségi kérdéseket is meghatározó – elvárásainak megfelelő szintű teljesítéséhez. Elsősorban másodéves MSc és elsőéves PhD hallgatók jelentkezését várjuk.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az esemény weboldalán (mesterproba.hu), a  regisztráció során a tervezett cikk rövid összefoglalóját is meg kell adni!

A konferenciához kapcsolódóan a cikk megírását és az előadás megtartását segítő tutorial előadásokat szervezünk, melyeken szívesen látunk minden érdeklőt. Az előadásokon minden regisztrált és kivonatot beküldött szerző számára ingyenes a részvétel. Az előadáson korlátozott számban nem regisztrált résztvevők is jelen lehetnek. A termek véges kapacitása miatt kérjük emailen jelezze részvételi szándékát a konferencia titkárának (Szalay Zoltán Attila, bme.infokommATgmail.com)

Tutorial 1: 2015. március 24. (kedd) 14:15 V1 épület, 502-es terem:
Molnár Sándor: Hogyan írjunk jó tudományos cikket?

Tutorial 2: 2015. május.18. (hétfő;) 14:15, V1 épület 502-es terem
Elek Nikolett, Kis Bori: “Előadás-technikai felkészítő: Nem elég okosnak lenni, annak is kell látszani”

A regisztráció határideje: 2015. március 25.
A cikk benyújtásának határideje: 2015. április 2.
A konferencia időpontja: 2015 május 20.
A konferenciával kapcsolatos minden további információ megtalálható a
konferencia weboldalán (mesterproba.hu).

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..