Április elseje alkalmából kisorsoljuk az Impulzus szerkesztőséget!

Kedves Mindenki!

Köszönjük, hogy éveken keresztül Hűséges Olvasók voltatok. Nekünk volt a legnagyobb öröm elkészíteni a lapot számotokra, de úgy gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy Mi is olvashassunk valamit Tőletek. Ezért arra gondoltunk, hogy kisorsoljuk köztetek az Impulzus szerkesztőséget.

Kérlek titeket, hogy Akiben megvan a hajlandóság, hogy átvegye a Szerkesztőséget, és újságot csináljon Nekünk, az éjfélig jelentkezzen a valer@impulzus.com címen. Az évek alatt megfáradtunk, és bár minden számban elkapott minket a szófosás, de ez a patak most elapadt. Itt az ideje, hogy hátradőljünk a kandallós könyvtárunkban lévő bőrfotelünkben, kezünkben egy forró csokoládéval, és kezünkbe vegyük azt a Lapot, amit Ti készítetek nekünk. Másrészt Ti is bebizonyíthatjátok, hogy jobb újságot tudtok csinálni Nálunk, és Bárki Másnál. Mivel ez valóban jobb lenne Bármi Másnál, Én már nagyon régóta várom, hogy elolvashassam, hiszen nyilvánvalóan jobb annál, amit én meg tudnék írni.

Szóval kérlek jelentkezzetek, ha több leendő-Főszerkesztő is ír, akkor sorsolni fogunk Köztük, hogy ki lesz a Fő-Fő és ki csak a Helyettese. A kulcsok sorsolás után átvehetőek, sok sikert kívánok a nyereményjátékunkhoz.

Egy leendő Olvasótok, A Hajdani Impulzus Főszerkesztő

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..