Miért nincs a villanykaron rendes webfejlesztő képzés?

Ez a poszt üzenet karunk vezetésének! Egy tárgyat kíván a nép, amelyikben megtanítják a webfejlesztés alapjait! Php-t, html-t, css-t, JavaScriptet (mondjuk az van) az embereknek! Nem tűrhetjük tovább, hogy három év egyetemi képzés egyetlen mozzanata se foglalkozott azzal, hogy hogyan lehet Táncoló Banános Gifes oldalt csinálni!

Képkivágás

Táncoló banán a tovább mögött! 

436627_photo

15:05. Egy egyszerű táncoló banán giffel akarom fejleszteni az Impulzus Blogját. Visszanyúlnék az emlékekhez, amit a webfejlesztésről tanultam az informatikus képzésen, de nincs mihez visszanyúlni. Elkezdem túrni a WordPress dokumentációját, a sablon leírását, megpróbálok kódból belenyúlni az oldalba, de a banán nem akar táncolni az Impulzus logó helyén.

Elgondolkozom, mi értelme van egyetemre járni, ha a mindennapi problémáimat nem tudom megoldani? Igen, tudom, hogy a szerverünkben a processzorunk milyen funkcionális egységeken alapszik, és ez miért jó nekem, Ha Nem Tudok Táncoló Banános Gif-et Rakni Az Impulzus Blogra? Biztos, hogy jó karra járok? Nem három éve döntöttem rosszul? Azt hiszem még most sem késő váltani valami olyan helyre, ami az én igényeimmel törődik. Sőt, amit tudni akarok, arra egy középszintű képzés is elegendő, és sokkal több praktikus ismeretet elsajátíthatok. Akkor miért vagyok itt?????

Read 2 comments

  1. Szerintem egész jó teaser lett a jövő heti, mi is az értelme az egyetemi oktatásnak íráshoz, azt legalább leírták már a Facebookos kommentekben, hogy nem az, hogy minden apróságot, pl. táncoló banánt tanítsanak berakni a WordPressre :D

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..