Island of Rainstorms

SZIGETSZAR

A Hajógyári szigeten az utolsó napon sem volt ok panaszra a programok és fellépők kapcsán. A legnagyobb nevek vasánapról: Limp Bizkit, Martin Garrix, Milky Chance és a Nervo.

A két nagyszínpados előadó kapott egyaránt hideget és meleget is fellépése után. A Limp Bizkit énekese (Fred Durst) sokak szerint playback-elt, ami nekem személyszerint fel sem tűnt és a koncert színvonalából semmit sem vett el. Egyetlen negatív pont számomra, hogy a Behind Blue Eyes című számukat otthon felejtették Floridában, ahonnan jöttek. Kapott a közönség nagyjából egy órát hogy feltöltse készleteit itallal, kajával vagy amire éppen szüksége volt, hogy élvezhesse a fiatal, holland DJ produkcióját. Garrix nem tétlenkedett, késés nélkül bele is kezdett a koncertbe, ahol mindenki által jól ismert számokat dolgozott fel, főleg más előadóktól. Ha az ember tartani akarta a tempót az egész koncerten át, szüksége volt egy elég komoly erőnlétre vagy valamire ami eléggé ellazította ahhoz, hogy legyen ereje végigtombolni. A tüzijáték és a lézershow nem mutatott sok újat, ugyanazt kapta a közönség, mint tavaly Calvin Harristől.

Képernyőfotó 2015-08-18 - 21.32.20

Néhány perccel Garrix után elkezdett cseperegni, ami eleinte felüdülést jelentett a leizzadt tömegnek, de nagyjából fél órával késöbb már igencsak kellemetlen érzés volt a sarat kerülgetve menedéket keresni az addigra kialakult vihar elől. A kibontakozóban lévő anarchia elől a Telekom sátorba menekültem jó pár ázott fesztiválózóval. Itt a buli sajnos igazán lapos volt, amíg Nervo megérkezett, de nem ázott az ember és még itallal is kiszolgálták, ha volt 740 Ft-ja egy rozéfröccsre.

Photo: László Mudra - Rockstar Photographers - http://www.facebook.com/festivalphotographers

Photo: László Mudra – Rockstar Photographers – http://www.facebook.com/festivalphotographers

Az árak sajnos eléggé kiábrándítóak voltak és mivel vasárnap volt, a Sziget mellett üzemelő Auchan zárva tartott, így nehezebb volt megoldani, hogy kevésbé szomjasan, éhesen menjünk be a fesztivál területére. Az italokat tekintve nagy változás nem történt, 700-800 Ft-ot kóstált egy sör vagy egy fröccs, a tömények pedig általában 1000 Ft vagy kicsivel afelett voltak. Ami igazán megviselte a pénztárcát, az a kajálás volt. Egy nagyszínpadhoz közel eső helyen egy sült húsért, sült krumplival 4000 Ft-ot kellett kínkeservesen kifizetni.

Megéri a Szigetre menni? Tényleg a szabadság szigete? Gyere el jövőre és tapasztald meg saját magad! Addig is gyűjtögess a malacperselyedbe és imádkozz velem együtt, hogy Snoop Dogg jövőre itt lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..