Szerkesztőségi körvacsora

Ha ezt a cikket olvasod, az két dolgot jelenthet: vagy a most megjelent számunkban lévő karácsonyi receptek irányítottak át ide, vagy más módon jutottál el idáig. Így hát (ha nem tetted volna még meg) mindenképp végy a kezedbe egy Impulzust és lapozz bele, mert az érdekesebbnél érdekesebb szakmai cikkek mellett most megannyi egyéb szórakoztató írás is került újságunkba – többek között a Karácsonyra való tekintettel sütemény receptek is. No de hogyan is kerül ez most ide, leszámítva az önreklámot, amit hébe-hóba mindenki elkövet? A cím alapján talán már sejtitek: rendeztünk ugyanis egy körvacsorát, melyen úgy gondoltuk, jó lenne kipróbálni legalább egy receptet azok közül, amiket összeválogattunk nektek az újságba.

Bár nem volt könnyű, végül sikerült megállapodnunk a végleges menüben: készítsünk bolognai spagettit, a receptek közül pedig próbáljuk ki mondjuk a mézeskalácsot. “De az olyan általános”, jött az ellenérv, ami valahol igaz is, így végül abban maradtunk, hogy kiegészítjük ezt még egy sütivel, a töltött almával.

img_2593

Íme a bizonyíték, hogy a főszerkesztőnk is dolgozott az előkészületek során. Alább pedig látható, hogy a mézeskalácsok is szépen készülnek.

img_2602

Ez a kép szép példája a mérnöki találékonyságnak is: ugyan sodrófát és szaggató formákat nem sikerült szereznünk, de egy doboz sörrel és egy pohárral mindkét problémát meg tudtuk oldani.

Az előkészületeket meglepően hamar befejeztük, utána pedig maga a vacsora is nagyon jó hangulatban telt. Ritkán van alkalmunk így közösen összeülni, amikor nem a heti aktualitásokról vagy a következő szám tervezéséről beszélünk, ráadásul most olyan emberek is részt vettek a vacsorán, akikkel egyébként ritkán találkozunk, mert távolról is elkészíthető munkát végeznek nálunk. Szerintem mindenképp jót tett a körnek, hogy sikerült összehozni egy ilyen felhőtlen beszélgetős alkalmat.

img_2611

A sütikhez tartozó recepteket a mostani újságunkban olvashatjátok, melyet a szokásos helyükön, az újságtartókban vagy akár az online archívumunkban továbbra is megtalálhatjátok.

Előre is boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kíván az Impulzus szerkesztősége!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..