Egyetemi sportünnep a BME-BT Futsal zárómérkőzésén

A tavaszi szemeszter kezdésének egyik legnagyobb egyetemi sporteseményét a február 27-én játszott hazai BME Futsal mérkőzés szolgáltatta. Az NB2 Nyugati csoportjában vitézkedő műegyetemista hallgatók a Tihanyi FC csapatát látták vendégül, győzelem esetén pedig alapszakasz bajnoki címet ünnepelhettek.

STM_0206

A mérkőzés hangulatát nem csak a nagy tét alapozta meg: cheerleaderek és adományátadás „melegítette be” a nézőket. Sőt, a kezdő sípszó előtt Szabó Zoltán, a BT (British Telecom) ROC ügyvezető igazgatója jelentette be a BME Futsal és a BT együttműködését, aminek eredményeképp egyetemünk kiválóságai mostantól BME-BT Futsal néven versenyeznek a nemzeti bajnokságban. A XI. kerületi irodával is rendelkező, telekommunikációs szolgáltatásokkal foglalkozó multinacionális vállalat ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy mennyire fontosnak tartják a minőségi sportolás lehetőségének biztosítását, és elmondta: ő maga is a BME VIK-en végzett.

STM_0247

A kezdősípszó után azonnal felrobbant a lelátó, és felbillent a pálya. Előbbi a 400 fős nézőközönségnek, utóbbi pedig a BME-BT Futsal fölényes játékának köszönhetően. A félidőben már 2:0 állt az eredményjelzőn, végül pedig 6:0-ra nyert egyetemünk csapata. A kilátogató nézők még a lefújás után is ünnepeltek és rigmusokat skandáltak, valóban sportünnep hangulata volt a mérkőzésnek. Márciusban elkezdődik a rájátszás, ahol szintén hasonló hangulatú mérkőzésekre lehet számítani, így aki teheti, látogasson ki!

STM_0438

A hátralevő mérkőzések beosztása elérhető az MLSZ honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..