Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjasok IV.

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjról készült interjúsorozatunk lezárásaként tekintsétek meg a MűTerem által készített videóinterjú Gujgiczer Annával, az ösztöndíj korábbi nyertesével.

Annával már a Simonyi Konferenciás számunkban is megismerkedhettetek idén, ugyanis ott társával, Elekes Márton Farkassal a Konferencián tartott előadásukról beszélgettek velünk, melynek témája (ahogy a videóban is kiderül) a Mesterséges intelligencia alapú regressziós tesztelés. Hogyha ez után az interjú után további részletei is érdekelnek ennek a projektnek, olvassátok el a teljes interjút archívumunkban!

Hogyha pedig az interjúsorozatunk korábbi részeibe is betekintenétek és jobban megismerkednétek a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj lehetőségeivel, olvassátok el beszélgetésünket Sik Dáviddal, Elekes Mártonnal és Mezei Adriánnal. Ne feledjétek, június 25-e éjfélig még bármikor leadhatjátok jelentkezéseteket!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..