Folytasd egy mondattal!

A GólyaKörTén egy nagy fehér mappa várta azt, hogy a látogatók egy olyan történetet írjanak bele, amilyet csak szeretnének – ennek pedig meg is lett az eredménye.

GólyaKörTe mappa

Tegnap rám jött a tanulhatnék, így hát beültem egy csendes sarokba, és megvártam, amíg elmúlik. Kicsit vártam még, de olyan lelkiismeret-furdalásom lett, hogy nekiültem, és két óra alatt befejeztem a prog nagyházimat. Azóta üldöz a NASA. Felhívtam Elon Muskot, hogy jöjjön el a Simonyi Konferenciára előadást tartani, de a Konferenciára csak egy üres Tesla érkezett. Egyre gyanúsabb ez az egész: miért fordultak el tőlem a kontaktjaim, és mit akar tőlem a NASA a porszívóval? Aztán rájöttem: az új NASÁ-s takarítónéni azt hitte a kontaktlencséimről, hogy alien hányás, ezért porszívózta fel őket, én meg fizethetem nekik a nem rendeltetésszerű használatból fakadó károsodás javítási költséget. Kár a kontaktlencséimért… Megint hordhatom a nagyi vastagkeretes szemüvegét. Úgy nézek ki benne, mint a Terminátor. De így legalább van jó álcám, hogy bosszút álljak. Nagyon megsértődtem. Annyira mérges vagyok, hogy haragommal kávét lehetne főzni.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..