Cserpes Tejivó

Hétvégére mély és intellektuális beszélgetést tervezel egy barátoddal? De emellett még kávézni is szeretnél? Nem tudod, melyik hely lenne erre a legalkalmasabb? Akkor kövesd ajánlónkat, és mozdulj ki a Cserpes Tejivóba!

DSC_9025

„Ha ma megkérdezzük a fiatalokat számukra már ismeretlen fogalomként tornyosul a tejivó jelentése. De vannak, akik még emlékeznek ezekre a helyekre, ahol tejtermékeket és a friss pékárut ehettük.” Idézet a http://www.cserpestejivo.hu/ -ról. Amennyire ez retró életérzést sugall, a Cserpes az egyik legmodernebb hely a városban. Az a hely, ahova, ha reggel beülsz meginni egy forró csokoládét, akkor a legnagyobb valószínűséggel fogsz találkozni azzal a csinos és kifinomult lánnyal, aki a reggelét egy saláta és egy meleg kávé társaságában tölti, miközben Marcel Proustot olvas.

A Cserpes magában egyesíti egy kávézó, egy teázó és egy cukrászda kínálatát, mindenből egy kicsi, de semelyik sem igazán. De ez teszi igazán érdemessé a figyelmedre. Az ételek listája a kakaós csigánál kezdődik, de a lazacos szendvicsen keresztül egészen a gesztenyepüréig tart. A kávék kínálata hasonlóan széles, de emellett többféle teát is kínálnak, vagy akár tejturmixokat is.

Árak tekintetében talán egy kicsivel az átlag felett található, de nem érezni túlzottan drágának. Inkább a helyhez mérhetően megfelelőnek. Például egy Cafe Latte fele csupán a Starbucksban található termék árának, és mégis jóval karakteresebb ízt kínál.

Előnye még a közelsége: Cserpes Tejivót találsz közvetlen a Schönherz melletti bevásárlóközpontban, az Allee-ban, de ha a belváros felé vennéd az irányt, akkor a Corvin negyedben is fellelhetsz egyet, és a honlapon még néhányat.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..