Az Impulzus újabb problémákat old meg!

Mindig tudtam, hogy ezerarcú magazint készítünk. Íme, egy fotó, ami tanúskodik róla, hogy az Impulzus szinte mindent jobbá tesz:

2015-06-03-137A szobában sokáig probléma volt, hogy nyáron meleg van és besüt az ablakon a Nap. Amíg zárva volt az ablak, addig be lehetett húzni a sötétítőt, de akkor túlságosan forróság volt. Ha a szoba lakói kinyitották az ablakot, akkor pedig az ablak mellett ülő hallgatót folyamatosan zavarta a függöny, ami a huzat hatására az arcába lengett, pofán nyaldosta, csapdosta az arcát, simogatta a pofikáját, körbetekerte a lágy szövet szálaival. Mit tehetett?

Hát persze! Leragasztotta az ablakot Impulzussal! Így se a függöny, se a napfény, se meleg nem zavarta tovább! Ráadásul megoldotta azt a problémát is, hogy milyen unalmas a kilátás, hiszen kinézni az ablakon, és Impulzust olvasni még mindig sokkal jobb, mint ugyanazt a szmogos, szürke budapesti tájat nézni újra és újra!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..