Hogyan előzte meg az Impulzus a kapitalista világot

Tudjátok, két fajta ember van. Vannak, akinek a karácsony egy meghitt és békés ünnep a családja körében… és vannak, akiknek már inkább csak az ajándékozásról és a puccról szól. Na a második embertípusra specializálódtak azok az üzletek is (itt jegyezném meg, hogy ez nagyjából az összes), amelyek már november 3-tól karácsonyi zenéket játszanak és mikulásokat, műfenyőket meg színes izzósorokat árulnak. Személy szerint a falra tudnék mászni az ilyen üzletektől és marketingstratégiától. Bemész egy plázába november közepén és már szerelik fel az extrémebbnél extrémebb és millió módon villogó karácsonyi díszeket, a legkülönbözőbb karácsonyi dalok hallgatása közben.

De idén nem egy bevásárlóközpontban hallhattam először karácsonyi muzsikát, hanem már október 10-én hangolódhattam a karácsonyra, hála az Impulzus szerkesztőségének, akik úgy gondolták, hogy a Téli számhoz a legjobban karácsonyi zenék passzolnak, ezek hallgatásával lehet ráhangolódni a témára és ötletelni a cikkeken.

Így történhetett meg, hogy az Impulzus megelőzte a kapitalista fogyasztásközpontú világot.

 

Elvis

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..