Közúti baleset a Schönherz Zoltán Kollégium előtt

Vasárnap 15 óra 20 perckor közúti baleset történt a Schönherz Zoltán Kollégium előtt. Az áldozat felborult a motorjával. A lépcsőn várakozó kollégisták magatehetetlenül nézték az esetet, a sokktól meg sem tudtak mozdulni.

A motoros jobb oldalról érkezett a kollégium előtti macskaköves részre. Messze túllépve a megengedett sebességhatárt hirtelen fékezni kezdett, majd kissé billegve megállt. Az egyensúlyát nem tudta tartani végül, és tehetetlen tömegként az oldalára borult, miközben a járműve maga alá temette. A tragédia megtörtént, a szemlélők pedig elborzadó tekintettel figyelték, ahogy próbál kimászni a motor alól. A legfélelmetesebb az volt, hogy egy pillanatig úgy tűnt, feladja. Az áldozat megpihent a súlyos kétkerekű alatt, és próbálta összegyűjteni az erejét. Végül elszánta magát, és kúszva-mászva kievickélt a csapdából. Addigra odaért a nagyapja, és megkérdezte, hogy jól van-e. A kisfiú nevetéssel válaszolta, hogy igen. Ketten felállították a kis játékmotort, és a kisfiú önfeledten száguldott tovább az arcát csipkedő őszi levegőben.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..