Hogy szerdán kidőlt a sorompó

Aki szerdán délben jött ki a kollégium bejáratán, fura dologra lehetett figyelmes: több overallos férfira, akik a Schönherz parkoló felőli sorompójánál vakarták a fejüket. A szemfülesebbek azt is kiszúrhatták, hogy a fejvakarás mellett a természetellenes szögben álló sorompóról is fotókat készítettek. Aki pedig még ennél is figyelmesebb volt, annak feltűnhetett, hogy mintha az a sorompó a szokásosnál is jobban le lenne eresztve…

Az Impulzus az objektív tájékoztatás híve, így kérdéseinkkel még aznap megkerestük az ügyeletes mentort. Mint kiderült, egy kukásautó tolatott neki szeretett térelemünknek, úgy, hogy tőből kitörte azt. Pótmegoldásként – véleményünk szerint roppant stílusosan – két régi, összetámasztott farúddal zárták le az utat, amin egy tábla díszeleg: “A sorompó javítás alatt, gond esetén kérem csengessen!” Azt már nem próbáltuk ki, hogy csengetés hatására szegény portás kibotorkál-e elbontani az akadályt.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..