Gólyaimpulzus 2017.

Az Impulzus hagyományosan minden évben kiküldi a frissen felvett gólyáknak az egyetem kezdését segítő Gólyaszámot – reméljük, már mindnyájatokhoz eljutott, de ha nem, vagy valakinek kényelmesebb ez a forma, akkor mindenképpen szeretnénk megteremteni a lehetőséget, hogy online is elolvashassátok!

A Gólyaimpulzusban részletesen elolvashatjátok, hogy fog kinézni az első félévetek, a gólyahéttől kezdve a szorgalmi időszakon át a vizsgákig. Megismerhetitek a Schönherz Kollégiumot, találkozhattok néhány körrel, aki itt tevékenykedik a ti segítésetekre, bemutatjuk a tárgyakat, amiket hallgatni fogtok és külön írunk a tanköriről, a VIK Wikiről, az ösztöndíjakról, és mindenről, ami kérdésként felmerülhet bennetek tanulmányaitok során.

Ha tetszik, amit összehoztunk nektek, és év közben se akartok lemaradni megjelenéseinkről vagy a blogunkon megjelenő írásainkról, akkor kedveld Facebook oldalunkat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..